ЗА НАС

Урбано, модерно, зелено...

Црпејќи инспирација од природата, ги носиме карактерот и енергијата на платината во Вашиот нов дом.

Стручен и амбициозен, тимот на Платинум Груп, преку современи архитектонски решенија, најквалитетни материјали, детално утврден динамички план, со прецизни и секогаш испочитувани рокови за градба,поставува нови стандарди во модерното домување.

Низ годините, овие стандарди, се преточија во Платинум систем на градба и стандард за квалитет. Тоа е нашата гордост, систем, кој диктира нови стандарди во работењето и нуди една нова димензија на урбаното живеење.

Платинум системот на градба, платинестиот стандард за квалитет, го развиваме и унапредуваме заедно со нашите долгогодишни и сигурни соработници и деловни партнери.

Уникатната изведба на кровната градинадава зелена и природна нота на сите наши објекти, додека пак оптимално структуирани и функционални, нашите станбени единици нудат удобност, безбедност и комфорво домувањето, со што, носени од бројните задоволни купувачи и клиенти, растеме во препознатлив домашен бренд и најдобри во својата дејност.

ПРОЕКТИ

ГАЛЕРИЈА

GALLERY

Адреса: 

ул. Лондонска бр. 19/24

1000 Скопје

Македонија

 

Телефон: 

+389 70 360 814

 

Eлектронска пошта: 

info@platinumgroup.com.mk

© 2021 Платинум Група. Сите права се задржани.