Платинум системот на градба започнува да се имплементира со објектот Urban Jungle 1 на ул. Гиго михајловскиво населба
карпош 1.

Зградата има приземје, 4 ката и поткровје.

Располага со 36 оптимално структуирани станбени единици со квадратура од 37м2 до 81м2, од кои 17 еднособни и 19 двособни станови со обезбедени паркинг решенија.    

Со современа архитектура и најквалитетни материјали, A - класа на енергетска ефикасност, уникатна кровна градина ина само неколу минути од центарот на градот.
ПОЧЕТНА