Платинум системот на градба продолжувана ул. Воин драшкоци 3, во населба хром.

Објектот има приземје, 2 ката и поткровје, а кровот го краси градина од 314м2. Нуди 25 високо функционални станбени единици со квадратури од 30м2 до 75м2, од кои 8 еднособни, 14 двособни станови и 3 гарсоњери, со сопствени паркинг места.
Модерен, современ и полн со зеленило, со A - класа на енергетска ефикасност, Urban Jungle 2 е во непосредна близина на трговски центар, пазар, банки и автобуска станица.

ПОЧЕТНА